Ik heb een droom! En die wil ik met jullie delen!
Wellicht willen jullie hem voor mij verder delen? Zodat het realiteit kan zijn!?

Graag wil ik jullie een stukje meenemen in mijn droom:

Scholen waarin leerkrachten volledig in hun KRACHT staan. Op de plek waar hun kwaliteiten kunnen groeien en bloeien. Waardoor ze beter kunnen samenwerken met hun collega’s, omdat ze ieders kwaliteiten kennen. Die positieve energie krijgen van hun werk.

Kinderen die graag naar school komen. Die mogen groeien en ontdekken in hun eigen tempo. Die gezien, gehoord en begrepen worden. Waarvan de leerkracht weet wat de kwaliteiten en valkuilen zijn. Waardoor ze gericht kunnen inzetten op de dingen die nog geleerd mogen worden.

Kinderen die zelf hun kwaliteiten en valkuilen kennen, die leren bij wie ze terecht kunnen om hen te ondersteunen op het gebied waar ze zelf nog dingen mogen leren. Die een ander kunnen ondersteunen met iets waar zij zich al verder in ontwikkeld hebben.

Leerkrachten en kinderen die zichzelf goed kennen, weten wat hun kwaliteiten en valkuilen zijn, waar ze energie van krijgen en wat hen energie kost.

En laat ik nou net werken met de methode die daar antwoord op kan geven! 

Ik kom naar school toe en geef per keer aan maximaal 10 leerkrachten uitleg in de vorm van een workshop over deze methode! 
Voor meer info over de methode zie kopje: Nine Star Ki. 

Duur van de workshop voor leerkrachten is 3,5 uur. ( Dit kan in overleg ook verdeeld worden over meerdere momenten) 
Kosten voor per workshop van 3,5 uur, maximaal 10 leerkrachten: 350 excl BTW. ( €423,50 incl BTW) 


Ben je als leerkracht of school geïnteresseerd? Neem contact op via het contactformulier (kopje contact) of via mail: info@praktijkrealsense.nl 


E-mailen
Bellen
Instagram