NIEUWS 1-10-2019  Vergoeding zorgverzekering BELANGRIJK!!! 

 Vanaf januari 2020 zal de vergoeding voor mijn behandelingen komen te vervallen. Ik zal niet langer ingeschreven staan bij een beroepsvereniging. 
Dit is een bewuste keuze van mijn kant. 
Ik voelde al langer dat dit niet meer klopte. Ik probeer in mijn praktijk en het dagelijks leven mensen bewust terug te brengen naar hun gevoel. Omdat ik er in geloof dat je dan sterker bent, sterker staat en je beter voelt. 
Wat er met mij gebeurd zodra ik denk aan mijn beroepsvereniging, een mail ontvang van mijn beroepsvereniging of iets dergelijks: is dat ik meteen in mijn hoofd schiet. Ik voel mij dan beperkt door de opgelegde regels die zij hanteren en ervaar vooral een 'moeten'. 
Een wijze les voor mij: PRACTICE WHAT YOU PREACH. 
Dus: de beslissing om te stoppen met de beroepsvereniging. 
Natuurlijk besef ik dat dit voor enkele mensen lastig zal zijn, vooral financieel gezien. 
Maar ik geloof ook ; waar een wil is, is een weg. 
Heb je opmerkingen, vragen, tips dan hoop ik dat je me weet te vinden. 

 


17-09-2019 HEROPENING 

Na onze verhuizing van Limburg naar Gelderland, wat klus- en schilderwerk en herinrichting zijn de praktijk en vooral IK er weer helemaal klaar voor! RealSense is weer geopend. Voor afspraken of vragen: info@praktijkrealsense.nl of telefonisch: 06-13553661


Verhuizing RealSense augustus 2019 

Vanaf heden is RealSense verhuisd naar Gelderland! De praktijk zal voorlopig nog gesloten zijn. Wanneer deze weer opent volgt er bericht. 
Nieuwe adres: Brittanjesingel 53   6671 AX Zetten 
Telefoonnummer blijft gelijk: 06-13553661 


 
 

 

 

 

 E-mailen
Bellen