Nine Star Ki is onderdeel van de Feng Shui en is een Chinese leer van meer dan 3000 jaar oud.
Nine Star Ki geeft door het gebruik van elementen en getallenreeksen, gebaseerd op je geboortedatum een beschrijving van jouw kwaliteiten, valkuilen, behoeftes en drijfveren.
Het verrijkt en vergroot je begrip voor jezelf en anderen; waarom doe je de dingen die je doet, op de manier waarop je ze doet, wat zijn je drijfveren en doelen? 


Het helpt je te accepteren dat het is, zoals het is en daarmee kun je dingen loslaten en groeien!Met de Nine Star Ki kun je duidelijk krijgen waarom je met bepaalde mensen klikt en waarom met anderen niet. 
Dit kun je toepassen voor jezelf, je kinderen, je partner, ouders, collega's, vrienden, leerlingen in de klas, in teams, in bedrijven etc. 
Het is ongelofelijk breed maar zo exact en duidelijk toepasbaar in het dagelijkse leven en werk. 
Het laat vele puzzelstukjes op hun plek vallen, biedt acceptatie en daarmee lucht en ruimte. 

Loop je zelf vast op bepaalde gebieden? Met je kinderen? In je werk? 
Loop je als leidinggevende/ werkgever vast met 1 of meerdere teams? 
Loop je als leerkracht tegen dingen aan in je klas? En vraag je je wellicht af waarom het ene jaar je makkelijker af lijkt te gaan, dan het andere? 
Neem dan gerust contact met mij op! Adhv een consult kunnen we veel duidelijk krijgen. 

Kosten per uur 95 euro incl. BTW. Een consult duurt 1 tot 1,5 uur. 
Wil je in een consult naast jouw reeks die van 1 ander persoon (partner, ouder, kind, baas etc) bespreken? Dan is dat uiteraard ook mogelijk, de kosten zijn dan 110 euro incl. BTW.  
Kosten voor een gezinsconsult 155 euro incl. BTW.  
In een gezinsconsult behandelen we de reeksen van jullie gezin (partners en kinderen).  Enkele reacties die ik heb mogen ontvangen na persoonlijke consulten die ik gegeven heb, wil ik graag met jullie delen: 

 
"Dit is erg indrukwekkend Eline! De top 10% binnen ons bedrijf krijgt een leiderschapstraining. De eerste 'fileersessies' die best-wel-vooraanstaande psychologen (professoren!) daar met mij gehad hebben, kwamen hier ook in grote lijnen op neer. M.a.w. ik kan jouw trainingssessie dan ook gelijk op waarde inschatten want de profs kwamen hier ook op uit!"  

"Hmm bizar accuraat jouw beschrijving... om maar niet te zeggen 'spot on'...."

"Best eng, ik herken mezelf er wel echt heel goed in!" 

"Voor mijn werk maak ik vaak gebruik van persoonlijkheidstesten die uiteindelijk gebaseerd zijn op de big five persoonlijkheidskenmerkentheorie uit de VS. Vrij traditioneel dus. Ook de kleuren testen/ management drives zijn mij niet vreemd en bieden houvast als je wilt weten hoe je team in elkaar zit. Dit is van een heel andere orde. Hoe het werkt begrijp ik niet maar het resultaat is indrukwekkend!" 

 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Instagram