Zou jij wel eens willen dat het rustig is in je hoofd? Dat je beter kunt slapen? Wil je meer zelfvertrouwen/ je beter kunnen concentreren/ je beter kunnen ontspannen?  
Dit kun je leren in de Relax-KIDS lessen!
In deze lessen gaan we samen op een fantasie avontuur.
Kijk op de Facebook pagina van RealSense voor verslagen inclusief foto's van onze lessen! 

 

 

INFO VOOR OUDERS/VERZORGERS/ LEERKRACHTEN:  

Wanneer een kind regelmatig mediteert heeft dit diverse voordelen zoals:
*het vindt meer innerlijke rust;
*voelt bewuster zijn/haar lichaam en emoties;
*leert zichzelf maar ook de wereld om hem/haar heen beter te begrijpen;
*slaapt beter;
*is creatiever,kan zich beter uiten;
*gezondheidsproblemen kunnen verminderen;
*kan zich beter concentreren;
*kan beter met stress omgaan;
*angsten en onzekerheden kunnen sneller verminderen;

Op het moment zijn er geen nieuwe groepslessen gepland. Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. 
RECENSIES: 
Mama van Flor: Flor vond de lessen ontzettend fijn en telde de dagen af tot er weer les was, ze heeft er veel aan gehad en nog steeds kan ze terug vallen op oefeningen en ervaringen die ze geleerd heeft.  Eline is een heel puur en open persoon waardoor het voor de kindjes heel fijn en meteen vertrouwd voelt.    


Nicole, mama van J: onze oudste dochter heeft 2x aaneengesloten deelgenomen aan de Relax-Kids van Eline. Zij kreeg hier rust, die ze zo vaak niet vond, gevoel van erbij horen en "normaal" zijn, oefeningen waarmee ze thuis aan de slag kon en leerde daarbij ook nog veel nieuwe dingen. 
Voor haar een super meerwaarde in de drukte van alledag waarbij haar gevoeligheid haar op een gegeven moment in de weg begon te zitten. De vertrouwensband die Eline de kinderen geeft is zeer waardevol ook voor ons als ouders. Kinderen kunnen het geleerde blijven gebruiken en leren het interpreteren in dagelijkse situaties. Vanuit ons en ons kind een absolute aanrader om dit het kind te laten ervaren en zouden het zo weer doen!! "


 

 

Het is ook mogelijk om op school (tijdens schooltijd) Relax-les te krijgen. Er zijn diverse mogelijkheden. O.a. dat ik les geef ipv de gymles of in de klas, tips kom geven aan leerkrachten om het zelf toe te passen in de klas, e.d. Voor meer info of vragen; neem dan gerust contact met mij op!

 

E-mailen
Bellen